Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 26, 2020

Tijden zijn veranderd, dat zal niemand ontgaan zijn. Maar hadden we dit aan kunnen zien komen? Vandaag hebben we het over zogenaamde 'Black Swan events' naar de ideeen (en het boek) van Nassim Nicholas Taleb: https://www.goodreads.com/book/show/242472.The_Black_Swan

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback,...


Mar 19, 2020

Vandaag bespreken we het boek dat Just recent las: De meeste mensen deugen van Rutger Bregman. En dan met name het deel waarin hij zijn 10 leefregels deelt. In hoeverre volgen we die, zouden we dat moeten doen en waarom.

Deze uitzending is opgenomen voordat we wisten wat het hele Corona-virus ons allemaal zou brengen....


Mar 12, 2020

Organisaties samenvoegen is altijd lastig - niet in de minste plaats omdat de culturen soms clashen. Hoe ga je eigenlijk om met die cultuurverschillen en wat kun je het beste wel en niet doen om ervoor te zorgen dat het een succes wordt?

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe...


Mar 5, 2020

Hoe creëer je nou een visie die echt gaat leven in je organisatie? Veel organisaties stoeien met die vraag. Soms is er uberhaupt geen visie, soms is ie alleen bekend bij een paar mensen in de top en andere keren wordt er half-sarcastisch aan gerefereerd en lacherig over gedaan. 

Vandaag bespreken we hoe Maarten...