Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 26, 2021

Jullie hebben het vast al gemerkt, maar het zijn roerige tijden geweest, en nog steeds. Een korte update hierbij dus over ons release schema en de plannen voor de toekomst. Vanaf Oktober volgen er weer reguliere uitzendingen. Geniet nog van de nazomer in de tussentijd!

Wil je onze podcast steunen? Wordt dan Patron van...


Aug 5, 2021

Afleiding. Het is overal om ons heen en technologie heeft het er niet beter op gemaakt. Hoe kunnen we daar eigenlijk het beste mee omgaan? Vandaag bespreken we het boek van Nir Eyal, getitled: Indistractable

Voor meer info, zie: https://www.nirandfar.com/indistractable/ 

Wil je onze podcast steunen? Wordt dan Patron van...


Jul 15, 2021

Vandaag hebben wij onze vriend en collega Marnix van Wendel-de Joode te gast en gaan wij in op wat wel en niet te doen rond organisatieverandering. Marnix heeft jaren ervaring omgezet in een simpele aanpak die ervoor zorgt dat je effectief bezig kunt zijn met het veranderen van je organisatie en de cultuur.

Wil je onze...


Jul 1, 2021

Nu de restricties meer en meer opgeheven worden, zal er weer een beweging ontstaan terug naar kantoor. Maar nu we zo lang geproefd hebben aan thuiswerken, met al zijn voor en nadelen, willen we eigenlijk nog wel terug? En wat nou als je terug moet, terwijl je helemaal niet wilt?

Wil je onze podcast steunen? Wordt dan...


Jun 24, 2021

Nu alles langzaam weer open gaat is het natuurlijk de vraag of we terug gaan naar onze oude gewoontes of dat we een aantal zaken die het verplicht virtueel werken en trainen ons gebracht heeft. Vandaag hebben we Jesse Houwing in de studio, en met hem bespreken we hoe de wereld van training geven en volgen veranderd is...