Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 31, 2019

Geen specifiek onderwerp vandaag, maar een experiment uit de koker van de Product Samurai en vriend van de podcast Chris Lukassen. Hij kwam met het idee om eens live in een podcast vragen van Quora.com te gaan beantwoorden. Mocht je dat niet kennen, Quora is een platform waar je over van alles en nog wat aan een...


Jul 24, 2019

We hebben het al veel gehad over de manager. De rol van de manager, of hij of zij meer een coach dan een manager zou moeten zijn, en of het middle-management eigenlijk nog wel een toekomst heeft.

Maar wat maakt nou eigenlijk een goede manager? Hier is uiteraard onderzoek naar gedaan, en vandaag kijken we naar...


Jul 17, 2019

Vroegâh... was het heel normaal om 6 dagen in de week te werken, maar dat zien we tegenwoordig nog maar weinig. Maar waar gaat het dan eigenlijk naar toe? Gaan we in de toekomst 4 dagen per week werken, of misschien nog wel minder?

Vandaag bespreken we waar die trend vandaan komt en heen gaat, en welke factoren er zo...


Jul 10, 2019

"Kun je mijn mensen niet een beetje motiveren?" Die vraag krijgen we wel eens, maar weten we eigenlijk wel wat iemand motiveert? We werken eigenlijk veel te vaak lange tijd samen met mensen zonder te weten wat hen nou echt drijft.

Vandaag bespreken we een methode om daar eens met elkaar dieper op in te gaan, namelijk de...


Jul 3, 2019

Kantoortuinen: Je ziet ze overal maar zijn ze nou echt beter voor de samenwerking? Vandaag gaan we eens dieper in op hoe we nou fysiek onze kantoren inrichten en wat daarbij nou eigenlijk handig is, en of we in de toekomst nog wel kantoortuinen moeten willen hebben.

Het onderzoek wat we aanhalen rond kantoortuinen...