Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 27, 2020

Er zijn meerdere modellen die ons vertellen waar we in het leven nou echt naar op zoek zijn, en vandaag zetten we twee daarvan naast elkaar. Een zoektocht naar wat ons drijft en waarom.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe afleveringen. Je kunt ons benaderen via:


Aug 21, 2020

Hoe geduldig ben jij eigenlijk voor een verandering, en is meer geduld nou eigenlijk beter of slechter? Vandaag hebben we het over geduld, urgentie en schepen verbranden.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe afleveringen. Je kunt ons benaderen via:


Aug 13, 2020

Vandaag hebben we vriend van de show Jordann weer te gast en proberen we antwoord te geven op een vraag van een luisteraar: Wat zijn de voor- en nadelen van maturity modellen en waarom en hoe zouden we ze moeten gebruiken.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe afleveringen....


Aug 6, 2020

Na een korte periode van bezinning en vooral vakantie vieren komen we terug op een van de eerdere onderwerpen die we hadden. Na verder lezen in het boek van Ray Dalio heeft Just nieuwe inzichten opgedaan, en wat een korte rectificatie zou moeten zijn, wordt een hele podcast-aflevering.

Zoals altijd zijn we erg...