Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 30, 2020

Recent kwam het rapport 'Het betere werk' van de wetenschappelijke raad voor het regeringsbeleid uit. Dit rapport bevat 9 aanbevelingen of het werk van de toekomst. Dus hoog tijd om daar eens in te duiken en doorheen te gaan!

Als je meer wilt weten, hier kun je het rapport vinden:


Jan 23, 2020

Winnen. Daar gaat het om. Toch? Vandaag kijken we eens wat het doet als je probeert te stoppen met winnen. Hoe dat er eigenlijk uitziet. En weten we uberhaupt wel wat we aan het winnen zijn? En hoeveel kost zo'n overwinning ons eigenlijk?

Voor alles rond passie en de vraag of je wel op je plek zet:


Jan 16, 2020

'Echte verandering vind plaats in de onderstroom'. We hebben het vaak over gedragverandering, maar veel van wat ons gedrag bepaalt verander je niet door aan de oppervlakte te blijven. Werken aan de onderstroom dus. Maar hoe doe je dat nou? 

Kenny Baas is vandaag weer eens te gast en hij legt ons uit hoe je met Deep...


Jan 9, 2020

Daar is hij dan eindelijk. We praten na over de Extreme Ownership Muster die Roel samen met vaste gasten Willem en Chris in Denver gevolgd heeft. Over leiderschap, discipline, afzien en eigenaarschap.

STANDBY TO: GET SOME

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe afleveringen....


Jan 2, 2020

Omdat het nog steeds vakantieperiode is, en je misschien niet genoeg meer onderweg bent om al je podcasts bij te houden, schroeven we de inhoud wat terug. Geen uitgebreid topic deze keer, maar in plaats daarvan willen we je meenemen in een webinar wat we recent gegeven hebben, met als onderwerp 'Agile ask...