Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 29, 2020

We hadden gisteren een interessant gesprek over hoeveel het uit zou maken of je zelf (gedeeltelijk) eigenaar van dat bedrijf bent. En dat vervolgen we graag met een podcast aflevering waarin we er eens meer induiken.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe afleveringen. Je...


Oct 22, 2020

Al 100! Tijd om het een klein beetje te vieren.

Bijna twee jaar geleden vroegen we ons af hoe de toekomst van organisaties en werk eruit ziet. Inmiddels zijn we in wat toen nog de toekomst was. We kijken terug en een beetje vooruit naar wat 100 podcasts ons gebracht heeft. En gelukkig was vriend van de show en tevens de...


Oct 15, 2020

Als je zelf iemand nodig hebt om je accountable te houden, hoe werkt dat dan als je met een team bent? Zelf-organisatie begint met zelf-regulatie, en vandaag hebben we het erover wat dat is en hoe belangrijk dat is.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe afleveringen. Je...


Oct 8, 2020

Vandaag staan we weer eens stil bij de overstap van een bedrijf met de ene werkmentaliteit naar een bedrijf met een andere werkmentaliteit. Wat doet dat met je, hoe maak je daar gebruik van en hoe voorkom je weer andere dingen?

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe...


Oct 1, 2020

Een interessant voorval van Just afgelopen week leidt tot veel gefilosofeer over een van de terugkerende onderwerpen in deze podcast - de bonus. En dan met name hoe mensen daarover denken en wat voor invloed dat allemaal heeft op je werk, je klanten en je werkgeluk. En dat leidt tot een interessant experiment...

Zoals...