Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 25, 2019

Slaapgebrek, we staan er eigenlijk nooit bij stil, maar wat doet het eigenlijk met je? En hoe groot is die impact eigenlijk? Allebei net terug van een reis naar het buitenland, proberen we wakker te blijven om dit onderwerp te tackelen.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe...


Sep 17, 2019

"Er zijn geen slechte teams, alleen slechte leiders". Op basis van deze uitspraak vroegen wij ons af wat er zou gebeuren als je iemand met heel veel drive en energie zet bij een team met heel weinig drive en energie? Succes of niet? Waar hangt dat eigenlijk van af en wat kunnen we met die informatie?

Zoals altijd zijn...


Sep 11, 2019

Sollicitatieprocedures zijn doorgaans niet de meest sprankelende en leuke activiteiten. Maar waarom is dat eigenlijk? Waarom blijven we maar door CVs heen ploegen en proberen we elkaar in een gesprek van een uur genoeg te imponeren om vervolgens jaren van ons leven aan de ander te spenderen?

En kan het ook anders?...


Sep 4, 2019

Neem je wel eens je werk mee naar huis? En hoe zit het eigenlijk de andere kant op, neem je wel een je privéleven mee naar je werk?

Een gezonde work/life balance is veel breder dan het aantal uur dat je werkt of hoe laat je nog mailtjes aan het typen bent. En we vragen ons zelfs af of dat eigenlijk wel bestaat, zo'n...