Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 25, 2021

Je wilt wat leren, dus je volgt een training? Klinkt logisch toch? Maar sta je er wel bij stil hoe relevant die training is en hoe je die kennis het beste kunt borgen in je organisatie? Vandaag bespreken we het Kessels model, een stappenplan wat je gaat helpen deze vragen beantwoord te krijgen.

Voor meer informatie over...


Mar 18, 2021

We communiceren steeds meer een meer, en ook steeds meer en meer over digitale kanalen. Honderden appjes en berichten en mails en wat nog meer. Hoe ga je daar nou effectief mee om? We duiken daar eens in deze week.

Wij horen graag van je, je kunt ons vinden op onze Patreon pagina: 


Mar 11, 2021

In een wereld waarin informatie en kennis met een druk op de knop te vinden zijn, verandert er veel, en zo ook hoe je verkoopt. Vandaag kijken we naar wat voor impact dat heeft op het verkooptraject van onze eigen wereld, de consultancy en hoe dus ook de insteek verandert.

De lessen waar we aan refereren zijn te vinden...


Mar 4, 2021

We hebben het vaak over hoe je kleine stappen kunt maken in je organisatie en over hoe je experimenteert, maar vandaag hebben we iemand te gast die daar nog veel meer over weet, en er zijn missie van gemaakt heeft om bedrijven te leren hoe door middel van experimenten (prototypen) de verandering naar een organisatie...