Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 28, 2021

We vergelijken onszelf graag met de allerbesten. "We willen graag Champions League spelen". Maar is dat eigenlijk wel zo? Moet je dat uberhaupt wel willen en wat komt daarbij dan kijken. Misschien moeten we wel heel ergens anders op mikken. Vandaag bespreken we dat eens nader.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in...


Jan 21, 2021

Werk jij in een 'gewoon' kantoorpand? Of in een purposeful Office? Vandaag bespreken we wat dat nou precies is, een purposeful Office, en hoe je dat kan helpen bij het effectief je werk doen.

Voor meer informatie, check: https://www.amicus.com.au/resources/library/blog/the-purposeful-office

Zoals altijd zijn we erg...


Jan 14, 2021

We leren wel een vak, maar we leren eigenlijk nooit om zelf slim en efficient te werken. Vandaag besrpeken we het boek GRIP van Rick Pastoor. Een boek waar onze meningen nogal over uiteen liepen, maar waar we wel allebei veel interessante lessen uit kunnen halen. 

Voor meer informatie, check: https://gripboek.nl/

Zoals...


Jan 7, 2021

Het wordt hoog tijd dat we het eens hebben over een van de meest enerverende en interessante dingen die wij hebben meegemaakt op gebied van zelf-organiserende teams, en dat is zelf-selectie. Een event waarbij mensen zelf kiezen in welk team ze plaatsnemen. Maar echte zelf-organisatie gaat nog veel verder, dus voor...