Preview Mode Links will not work in preview mode

May 28, 2020

"Het wordt gezegd dat Democratie is de slechtste regeringsvorm is, op alle andere die zijn geprobeerd na." Dat onze parlemtaire democratie niet ideaal is, is moeilijk te betwisten. Maar hoe zou het dan wel (of in ieder geval beter) kunnen werken?

Vandaag bespreken we het boek 'Tegen Verkiezingen' van David...


May 21, 2020

Doelen stellen, een onderwerp waar je niet zo snel over uitgepraat raakt, en zo kwamen we recent in contact met Maarten Dalmijn. Sinds een aantal jaar is hij gefascineerd door Sprint Doelen en heeft daar veel over gelezen, en geschreven. Vandaag is hij bij ons te gast om ons daar alles over te vertellen.

Nieuwsgierig...


May 14, 2020

Ken je dat gevoel dat je weet wat je zou moeten doen, maar er op de een of andere manier niet toe komt? Dat je dingen aan het uitstellen bent zonder aanwijsbare reden, of misschien juist wel? Veel hiervan heeft te maken met je zelfvertrouwen, en het goede nieuws is, dat is te trainen. 

Vandaag hebben we Jikkie Has te...


May 7, 2020

Nu ruim 2 jaar geleden ontstond het idee om rond het topic van Scrum meer te gaan schrijven en daar een enthousiaste community omheen te bouwen. We hebben vandaag goede vriend en een van de twee oprichters van Serious Scum te gast, Willem-Jan Ageling. En we praten over hoe je zo’n community opbouwt, hoe je expertise...


May 1, 2020

We weten allemaal dat goed feedback geven niet makkelijk is, maar wat we vaak onderschatten is dat het nog veel meer over jezelf zegt dan over degene die de feedback van jou ontvangt. Vandaag duiken we daar eens dieper in.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe afleveringen....