Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 26, 2020

Het einde van het jaar nadert weer dus we horen links en rechts weer dat er gereflecteerd moet worden. Maar is dit eigenlijk wel het goede moment voor reflectie? De nemen eens onder de loep wat dan wel een goede tijd is, en hoe je zo'n reflectie het beste kunt doen.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback,...


Nov 19, 2020

Remote werken blijft lastig, en daarom duiken we weer eens verder in de ervaringen van bedrijven die remote in de kern van hun DNA hebben zitten. GitLab is een van die bedrijven, en heeft zelfs hun gids voor remote werken openbaar gemaakt. Vandaag bespreken we hun Remote Manifesto, een aantal waarden die belangrijk zijn...


Nov 12, 2020

Check jij wel eens in aan het begin van een meeting, workshop of training? En waarom zou je dat misschien vaker moeten doen? In onze gesprekken met Kenny over polariteiten in groepen kwamen we op de Check-In uit, en deze week duiken we daar eens dieper in.

Voor de blog van Kenny rond dit topic, zie:


Nov 5, 2020

In onze zoektocht naar hoe je nou goed beoordelingen doet komen we vandaag uit bij Netflix. Zij hebben een hele andere kijk op beoordelingen en hoe ze hun mensen belonen.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe afleveringen. Je kunt ons benaderen via: