Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 28, 2019

Als je werkt in een team, hoeveel ben je dan eigenlijk bezig met beter worden en een heel goed team worden. Vandaag duiken we in de wereld van professionele gamers, die ook in teamverband de allerbeste willen worden. Hoe pakken zij dat aan en wat doen ze eigenlijk anders dan teams in organisaties?

Zoals altijd zijn we...


Nov 21, 2019

Als je vrijwilliger bent, maar toch niet goed in wat je doet, is dat erg? Vandaag hebben we het over accountability bij vrijwilligers en hoe dat anders is dan in het bedrijfsleven. En is dat eigenlijk wel anders? 

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe afleveringen. Je kunt...


Nov 14, 2019

Sta je wel eens stil bij hoe je besluiten neemt, en hoe je vervolgens zo'n besluit evalueert en ervan leert? En hoe je besluiten neemt wanneer je niet alle informatie beschikbaar hebt? Vandaag nemen we een kijkje in het brein van een Pokerspeler, om te zien hoe zij daar naar kijken.

Dit alles is geïnspireerd door het...


Nov 7, 2019

Waar staat jullie kantoor? Eeeeh... nergens?

Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die helemaal geen thuisbasis hebben. Hoe werkt zoiets eigenlijk? Is dat uberhaupt wel effectief? Vandaag nemen we dit eens onder de loep.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe...


Nov 1, 2019

Stel, je bent de nummer 1 in wat je doet. Alles gaat goed, iedereen is happy, het geld klotst tegen de plinten en alles kan en mag. Maar er gaat ongetwijfeld een keer komen dat het minder gaat. En waar sta je dan? Kun je dat overleven, en blijven je goede mensen uberhaupt wel bij je of zoeken ze hun heil...