Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 23, 2020

Deze week hebben we goede vriend en collega Mark van den Brom te gast die ons een meer uitlegt over wat Kanban nou precies is, en waar sommigen dat alleen kennen van kaartjes op een bord heen en weer schuiven, vertelt Mark ons alles over het gedachtegoed erachter en hoe breed het daadwerkelijk is.

Zoals altijd zijn we...


Apr 16, 2020

Deze week een extra lange aflevering met Maryse Meinen en Edwin Burgers. We vertellen ze alles over een van hun passies:  BOSSA Nova. Over hoe je agility in je hele organisatie kunt bereiken door het slim combineren van een aantal verschillende aspecten.

Link naar het ebook:
https://leanpub.com/bossanova

Zoals altijd...


Apr 9, 2020

Nu de Coronacrisis ons al een tijdje in zijn greep heeft, kijken wij alvast naar de wereld daarna. Hoe gaat onze wereld eruit zien, gaan we hier permanente veranderingen uit meenemen en zo ja, wat zijn dat dan? En we bespreken wat ze op de Intensive Care leren over werken, organiseren en leiderschap in tijden van...


Apr 2, 2020

Tja, we wilden nou niet per se ook weer een verhaal houden over remote work, of thuiswerken, maar we kunnen er ook moeilijk omheen. Vandaag bespreken we wat al dat ge-thuiswerk, quarantaine en Corona nou precies met onszelf doet. En hoe we dat opgelost hebben. Of niet.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in...