Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 24, 2019

Waarom betalen we mensen eigenlijk per uur? Is dat wel zo slim en zo handig? En als je een discussie met een klant hebt over uren, hoe kun je dat dan kantelen naar een discussie waar het echt om draait: Het resultaat.

Naar aanleiding van een vraag in een training recent duiken we hierin en geven je wat tips om het echt...


Oct 17, 2019

Burnouts, je hoort het de laatste jaren regelmatig. Maar wat is het eigenlijk? En hoe zie je het aankomen? En kun je er eigenlijk iets aan doen? Of zelfs iets van leren? Vandaag hebben we ervaringsdeskundige en gewaardeerde collega en vriend Serge Beaumont in de show, die er alles over vertelt. 

Zoals altijd zijn we erg...


Oct 10, 2019

Vandaag hebben we het over principes en waarden. Wat doe je als deze niet aansluiten bij jouw eigen waarden en principes?

Roel klinkt een beetje raar, want Jordann vervangt hem vandaag.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe afleveringen. Je kunt ons benaderen via:


Oct 2, 2019

In een overheidsrapport dat recent is uitgekomen stond de opmerking dat we ons meer met de hulpvraag dan met de schuldvraag zouden moeten bezig houden. Klinkt interessant, maar wat betekent dat eigenlijk. En hoe gaan organisaties met hulp- maar vooral schuldvragen om? Vandaag nemen we dat eens onder de loep.

Zoals...