Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 21, 2021

Werk jij in een 'gewoon' kantoorpand? Of in een purposeful Office? Vandaag bespreken we wat dat nou precies is, een purposeful Office, en hoe je dat kan helpen bij het effectief je werk doen.

Voor meer informatie, check: https://www.amicus.com.au/resources/library/blog/the-purposeful-office

Zoals altijd zijn we erg...


Jan 14, 2021

We leren wel een vak, maar we leren eigenlijk nooit om zelf slim en efficient te werken. Vandaag besrpeken we het boek GRIP van Rick Pastoor. Een boek waar onze meningen nogal over uiteen liepen, maar waar we wel allebei veel interessante lessen uit kunnen halen. 

Voor meer informatie, check: https://gripboek.nl/

Zoals...


Jan 7, 2021

Het wordt hoog tijd dat we het eens hebben over een van de meest enerverende en interessante dingen die wij hebben meegemaakt op gebied van zelf-organiserende teams, en dat is zelf-selectie. Een event waarbij mensen zelf kiezen in welk team ze plaatsnemen. Maar echte zelf-organisatie gaat nog veel verder, dus voor...


Dec 31, 2020

Nu dat we al meer dan 2 jaar op hebben zitten, en onze 100e aflevering nog vers in ons geheugen ligt, leek het ons niet echt nodig om weer eens terug te blikken. Dus in plaats daarom hebben we onszelf afgevraagd: Wat ligt er nou voor ons? Waar kijken we naar uit in 2021?

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in...


Dec 24, 2020

We zien het veel binnen teams en organisaties. Management klaagt dat teams geen eigenaarschap nemen en teams klagen dat het management ze geen vrijheid geeft. Hoe komt dat toch? Vandaag hebben we het over het belang van duidelijkheid als je hebt over wie wat nou precies mag beslissen, en hoe Delegation Poker uit...