Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 13, 2020

Regeltjes. De meeste bedrijven staan er bol van, maar werk wordt er niet makkelijker of leuker van, meestal. Waarom zijn er dan eigenlijk zoveel regeltjes, en kunnen we die niet vervangen door iets anders?

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe afleveringen. Je kunt ons...


Feb 6, 2020

Het nieuwe decennium is alweer een maand oud, en terwijl we het voornemen hadden om over iets anders te praten, kwamen we toch op de goede voornemens uit. Waarom doen mensen dat, en we bespreken een andere manier om voornemens te proberen, te houden en ervan te leren.

Als je meer wilt weten, hier kun je het rapport...


Jan 30, 2020

Recent kwam het rapport 'Het betere werk' van de wetenschappelijke raad voor het regeringsbeleid uit. Dit rapport bevat 9 aanbevelingen of het werk van de toekomst. Dus hoog tijd om daar eens in te duiken en doorheen te gaan!

Als je meer wilt weten, hier kun je het rapport vinden:


Jan 23, 2020

Winnen. Daar gaat het om. Toch? Vandaag kijken we eens wat het doet als je probeert te stoppen met winnen. Hoe dat er eigenlijk uitziet. En weten we uberhaupt wel wat we aan het winnen zijn? En hoeveel kost zo'n overwinning ons eigenlijk?

Voor alles rond passie en de vraag of je wel op je plek zet:


Jan 16, 2020

'Echte verandering vind plaats in de onderstroom'. We hebben het vaak over gedragverandering, maar veel van wat ons gedrag bepaalt verander je niet door aan de oppervlakte te blijven. Werken aan de onderstroom dus. Maar hoe doe je dat nou? 

Kenny Baas is vandaag weer eens te gast en hij legt ons uit hoe je met Deep...