Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 19, 2020

Remote werken blijft lastig, en daarom duiken we weer eens verder in de ervaringen van bedrijven die remote in de kern van hun DNA hebben zitten. GitLab is een van die bedrijven, en heeft zelfs hun gids voor remote werken openbaar gemaakt. Vandaag bespreken we hun Remote Manifesto, een aantal waarden die belangrijk zijn...


Nov 12, 2020

Check jij wel eens in aan het begin van een meeting, workshop of training? En waarom zou je dat misschien vaker moeten doen? In onze gesprekken met Kenny over polariteiten in groepen kwamen we op de Check-In uit, en deze week duiken we daar eens dieper in.

Voor de blog van Kenny rond dit topic, zie:


Nov 5, 2020

In onze zoektocht naar hoe je nou goed beoordelingen doet komen we vandaag uit bij Netflix. Zij hebben een hele andere kijk op beoordelingen en hoe ze hun mensen belonen.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe afleveringen. Je kunt ons benaderen via:


Oct 29, 2020

We hadden gisteren een interessant gesprek over hoeveel het uit zou maken of je zelf (gedeeltelijk) eigenaar van dat bedrijf bent. En dat vervolgen we graag met een podcast aflevering waarin we er eens meer induiken.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe afleveringen. Je...


Oct 22, 2020

Al 100! Tijd om het een klein beetje te vieren.

Bijna twee jaar geleden vroegen we ons af hoe de toekomst van organisaties en werk eruit ziet. Inmiddels zijn we in wat toen nog de toekomst was. We kijken terug en een beetje vooruit naar wat 100 podcasts ons gebracht heeft. En gelukkig was vriend van de show en tevens de...