Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 21, 2021

We zoomen vandaag wat verder in op de vraag die in veel organisaties centraal staat: Hoe zorgen we zo goed mogelijk voor de klant? Een recente trainingservaring van Just zorgt voor een nieuw inzicht.

Wil je onze podcast steunen? Wordt dan Patron van onze podcast voor maar een paar euro per maand via onze


Oct 4, 2021

Wat werkt beter? Een hierarchische corporate of de organische netwerkstructuur van een start-up? Naast het feit dat dat heel erg afhankelijk is van de schaal waarop, kun je je ook afvragen of er een goede tussenvorm is. Vandaag bespreken we het duale operating model, geintroduceerd door John Kotter in zijn boek...


Aug 26, 2021

Jullie hebben het vast al gemerkt, maar het zijn roerige tijden geweest, en nog steeds. Een korte update hierbij dus over ons release schema en de plannen voor de toekomst. Vanaf Oktober volgen er weer reguliere uitzendingen. Geniet nog van de nazomer in de tussentijd!

Wil je onze podcast steunen? Wordt dan Patron van...


Aug 5, 2021

Afleiding. Het is overal om ons heen en technologie heeft het er niet beter op gemaakt. Hoe kunnen we daar eigenlijk het beste mee omgaan? Vandaag bespreken we het boek van Nir Eyal, getitled: Indistractable

Voor meer info, zie: https://www.nirandfar.com/indistractable/ 

Wil je onze podcast steunen? Wordt dan Patron van...


Jul 15, 2021

Vandaag hebben wij onze vriend en collega Marnix van Wendel-de Joode te gast en gaan wij in op wat wel en niet te doen rond organisatieverandering. Marnix heeft jaren ervaring omgezet in een simpele aanpak die ervoor zorgt dat je effectief bezig kunt zijn met het veranderen van je organisatie en de cultuur.

Wil je onze...