Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 26, 2019

Omdat het de kerstperiode is, en je misschien niet genoeg meer onderweg bent om al je podcasts bij te houden, schroeven we de inhoud wat terug. Geen uitgebreid topic deze keer, maar in plaats daarvan willen we je meenemen in een webinar wat we recent gegeven hebben, over de toekomst van organisaties.

Let op: De webinar...


Dec 19, 2019

Deze keer niet een inhoudelijk onderwerp, maar omdat de kerstdagen eraan komen blikken we terug op het afgelopen jaar, en geven we een doorkijkje naar wat er nog gaat komen. Wil je weten wat onze hoogtepunten waren? Luister dan mee...

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe...


Dec 12, 2019

De discussie van vorige week bracht ons op een interessant punt. In hoeverre leven we eigenlijk in onze eigen kaasstolp, onze eigen bubble en hoe zorgen we ervoor dat we andere meningen blijven tegenkomen, respecteren en gebruiken om onze eigen ideeen aan te scherpen en te verbeteren. Zeker in een wereld waarin we de...


Dec 5, 2019

Just had een interessant voorval tijdens een van de coachingstrajecten, wat ons leidde tot het uitdiepen van het concept 'De Meetlat'. En de vraag in hoeverre we eigenlijk wel weten wat 'beter worden' nou precies inhoud.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe afleveringen. Je...


Nov 28, 2019

Als je werkt in een team, hoeveel ben je dan eigenlijk bezig met beter worden en een heel goed team worden. Vandaag duiken we in de wereld van professionele gamers, die ook in teamverband de allerbeste willen worden. Hoe pakken zij dat aan en wat doen ze eigenlijk anders dan teams in organisaties?

Zoals altijd zijn we...