Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 14, 2019

Doe je eigenlijk altijd wat je jezelf voorneemt, en zo niet, waarom eigenlijk niet? Vandaag duiken we in de vraag: "Waarom zijn je intenties vaak niet hetzelfde als je daadwerkelijke gedrag?". En in de studio hebben we wederom een gast en vriend van de show Jordann Gross. Hij is even terug uit Duitsland om met ons aan...


Aug 7, 2019

We kwamen onlangs iets tegen waarvan we van tevoren dachten: "Wat heb je hier nou aan?", maar tijdens de sessie waren we verbaasd hoe goed het werkte. We hebben het over 'EventStorming', een bepaalde oefening die, geboren in de Software Engineering wereld, ook heel goed buiten dat domein is in te zetten.

En laat het nou...


Jul 31, 2019

Geen specifiek onderwerp vandaag, maar een experiment uit de koker van de Product Samurai en vriend van de podcast Chris Lukassen. Hij kwam met het idee om eens live in een podcast vragen van Quora.com te gaan beantwoorden. Mocht je dat niet kennen, Quora is een platform waar je over van alles en nog wat aan een...


Jul 24, 2019

We hebben het al veel gehad over de manager. De rol van de manager, of hij of zij meer een coach dan een manager zou moeten zijn, en of het middle-management eigenlijk nog wel een toekomst heeft.

Maar wat maakt nou eigenlijk een goede manager? Hier is uiteraard onderzoek naar gedaan, en vandaag kijken we naar...


Jul 17, 2019

Vroegâh... was het heel normaal om 6 dagen in de week te werken, maar dat zien we tegenwoordig nog maar weinig. Maar waar gaat het dan eigenlijk naar toe? Gaan we in de toekomst 4 dagen per week werken, of misschien nog wel minder?

Vandaag bespreken we waar die trend vandaan komt en heen gaat, en welke factoren er zo...