Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 17, 2019

Burnouts, je hoort het de laatste jaren regelmatig. Maar wat is het eigenlijk? En hoe zie je het aankomen? En kun je er eigenlijk iets aan doen? Of zelfs iets van leren? Vandaag hebben we ervaringsdeskundige en gewaardeerde collega en vriend Serge Beaumont in de show, die er alles over vertelt. 

Zoals altijd zijn we erg...


Oct 10, 2019

Vandaag over principes en waarden. Wat doe als deze niet aansluiten bij jou eigen waarden en principen.

Roel klinkt een beetje raar, want Jordann vervangt hem vandaag

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe afleveringen. Je kunt ons benaderen via:


Oct 2, 2019

In een overheidsrapport dat recent is uitgekomen stond de opmerking dat we ons meer met de hulpvraag dan met de schuldvraag zouden moeten bezig houden. Klinkt interessant, maar wat betekent dat eigenlijk. En hoe gaan organisaties met hulp- maar vooral schuldvragen om? Vandaag nemen we dat eens onder de loep.

Zoals...


Sep 25, 2019

Slaapgebrek, we staan er eigenlijk nooit bij stil, maar wat doet het eigenlijk met je? En hoe groot is die impact eigenlijk? Allebei net terug van een reis naar het buitenland, proberen we wakker te blijven om dit onderwerp te tackelen.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe...


Sep 17, 2019

"Er zijn geen slechte teams, alleen slechte leiders". Op basis van deze uitspraak vroegen wij ons af wat er zou gebeuren als je iemand met heel veel drive en energie zet bij een team met heel weinig drive en energie? Succes of niet? Waar hangt dat eigenlijk van af en wat kunnen we met die informatie?

Zoals altijd zijn...