Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 14, 2019

Sta je wel eens stil bij hoe je besluiten neemt, en hoe je vervolgens zo'n besluit evalueert en ervan leert? En hoe je besluiten neemt wanneer je niet alle informatie beschikbaar hebt? Vandaag nemen we een kijkje in het brein van een Pokerspeler, om te zien hoe zij daar naar kijken.

Dit alles is geïnspireerd door het...


Nov 7, 2019

Waar staat jullie kantoor? Eeeeh... nergens?

Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die helemaal geen thuisbasis hebben. Hoe werkt zoiets eigenlijk? Is dat uberhaupt wel effectief? Vandaag nemen we dit eens onder de loep.

Zoals altijd zijn we erg geïnteresseerd in feedback, vragen of ideëen voor nieuwe...


Nov 1, 2019

Stel, je bent de nummer 1 in wat je doet. Alles gaat goed, iedereen is happy, het geld klotst tegen de plinten en alles kan en mag. Maar er gaat ongetwijfeld een keer komen dat het minder gaat. En waar sta je dan? Kun je dat overleven, en blijven je goede mensen uberhaupt wel bij je of zoeken ze hun heil...


Oct 24, 2019

Waarom betalen we mensen eigenlijk per uur? Is dat wel zo slim en zo handig? En als je een discussie met een klant hebt over uren, hoe kun je dat dan kantelen naar een discussie waar het echt om draait: Het resultaat.

Naar aanleiding van een vraag in een training recent duiken we hierin en geven je wat tips om het echt...


Oct 17, 2019

Burnouts, je hoort het de laatste jaren regelmatig. Maar wat is het eigenlijk? En hoe zie je het aankomen? En kun je er eigenlijk iets aan doen? Of zelfs iets van leren? Vandaag hebben we ervaringsdeskundige en gewaardeerde collega en vriend Serge Beaumont in de show, die er alles over vertelt. 

Zoals altijd zijn we erg...