Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 20, 2019

Kies jij je eigen manager? In deze podcast bespreken we het kiezen van managers. 

Zoals beloofd, het boek "Work rules" in de shownotes:
https://www.bol.com/nl/f/work-rules/9200000033348146/

Zoals altijd: voor vragen, opmerkingen en suggesties, of als je zelf graag een keer te gast zou willen zijn, benader ons op:


Feb 13, 2019

Kun je het je veroorloven om te stoppen met groeien en ontwikkelen, en welke effecten heeft dat op je rol in organisaties van de toekomst?

Na een goed gesprek in aflevering 8 over Chief Bla Bla Officers, hebben we vandaag opnieuw Jordann Gross te gast in onze uitzending. We zoomen meer in op het ontwikkelen en of...


Feb 6, 2019

Veranderende omstandigheden vragen steeds vaker om flexibelere inzet van mensen. Maar hoe organiseer je zoiets eigenlijk?

Vandaag bespreken we het concept van een interne banenmarktplaats, waar vraag en aanbod van skills over je hele organisatie en daarbuiten bij elkaar komen.

Nieuwsgierig? Luister mee en laat ons weten...


Jan 30, 2019

Privileges, wat zijn het precies? Na zelf onderdeel geweest te zijn van een "serious game" bespreken we privileges. In deze game hadden sommigen spelers privileges en andere niet. Wat doet dit met mensen zowel positief als negatief?
Vandaag bespreken we de impact van privileges en of het nog van deze tijd...


Jan 23, 2019

Veel bedrijven zijn continu op zoek naar het meer efficient maken van werkzaamheden, maar zouden we dat wel moeten doen? Is het niet veel verstandiger om op zoek te gaan naar effectiviteit, en wat is dan precies het verschil?

 

Vandaag bespreken we de verschillen tussen efficientie en ineffectiviteit, en hoe minder...